Józsika 2020. június 20. után szeretne menni fürdeni

Kedves kis vendégünk Józsika elgagyogta szüleinek, hogy ő a Dencs Apartmanba szeretne menni. Mivel 2 éves kor alatt nem is kell fizetni a szállásért és van babafürdető kád, etetőszék és babaágy is az apartmanban, így nyugodtan tudod enni, inni, aludni, fürdeni. Ja és a homokozó az udvaron szintén tetszik neki!

Józsika Gyenesdiásra menne a Dencs Apartmanba, mert ez egy családbarát szállás

A nagyobb gyermekek is 6 éves korig gyerekkedvezményt kapnak, így több pénz marad fagyira a családnak!

Józsika felhívta anyujának figyelmét egy nagyon fontos dologra! Kifejezetten meggagyogta neki, hogy csak is a nyár elején menjenek pihenni a Dencs Apartmanba! Mivel ilyenkor általában még nincs az a fenevad meleg, kevesebben is vannak a Diási Játékstrandon, ahol a gyerekpancsoló részt így sokkal kényelmesebben használhatják, ami amúgy is gyorsan felmelegszik az alacsony vize miatt. Így Józsika is kényelmesen tud homokozni.

Ja és még valami! Józsika észrevette, hogy közvetlen a gyerekpancsoló mellett egy koktélozó is üzemel, ahol anyuka és apuka meg tudják inni az üdítő “szikvizeiket” is, míg Józsika túrja a homokot a lapátjával!

Ez a Dencs Apartman ajánlása is: Foglalja szállását kisgyerekkel inkább korában a nyáron akár 2020. június 20. – július 4. közötti időszakra, mivel a település strandjai valóban kisebb tömeget fogadnak ebben az időszakban és sokkal könnyebben lehet árnyékos helyet találni a piciknek. Mivel a strandon kevesebben vannak, ezért nincs is akkora hangzavar és így könnyebben el tudják altatni a piciket a szülők a délutáni pihenés idején. Józsikának igaza van: A pancsoló melletti koktélozó egy ajánlott hely… 😉

Szabad kapacitásról kérem érdeklődjön elérhetőségünk egyikén!

Videónkat itt is megnézheti:

https://www.facebook.com/dencsapartmangyenesdias/videos/127342965368369/

Ha tetszett a videónk, kérem kövesse Facebook oldalunkat is!